Karaman Belediyesi Engelli Vatandaslarimiza Spor Imkâni Sunuyor

Karaman Belediyesi Yunuskent Spor Merkezi, Karaman’da yasayan küçük-büyük yas grubunda ki tüm engelli vatandaslarimiza spor yapma imkâni sunuyor.

Karaman Belediyesi Engelli Vatandaslarimiza Spor Imkâni Sunuyor

Belediye Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Yunus Kent Spor Merkezi, haftanin iki günü spor yapmak isteyen engelli vatandaslarimiza hizmet veriyor. Görme engelli ve isitme engellilerin yani sira eksik uzuvlu vatandaslarimizin Sali ve Persembe günleri yararlanabildigi spor seanslarina Karaman Belediyesi ücretsiz servis hizmeti de sagliyor.
Evinden disari çok çikamayan engelli vatandaslarimiz için spor aktivitesinin önemli oldugunu belirten Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: "Engelli çocuklarimiz ve gençlerimiz için enerjilerini atabilecekleri, sosyal ortamlara kavusacaklari bir organizasyon yaptik. Yunuskent Spor Merkezi bundan böyle engelli vatandaslarimiza da hizmet verecek. Yil boyunca sürecek spor aktivitelerinde bedensel engelli, isitme engelli, görme engelli vatandaslarimiz görevliler gözetiminde Sali ve Persembe olmak üzere haftanin iki günü doyasiya spor yapacaklar. Kayit yaptirmak isteyen engelli vatandaslarimiz Belediye Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’ne müracaat edebilirler” dedi.
Engellilere yönelik bu hizmetin yani sira vatandaslarimiz da Yunuskent Spor Merkezi’nde hafta içi hergün 19.00-23.00 saatleri arasi spor yapabiliyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284