Karaman Belediyesi Etkinlikleri İptal Etti

Karaman Belediyesi, Coronavirüs salgını nedeniyle önümüzdeki günlerde düzenleyeceği kültür ve sanat etkinliklerini iptal etti.

Karaman Belediyesi Etkinlikleri İptal Etti

İptal edilen programlar şöyle:

18 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü TSK Şehitler Oratoryosu iptal edildi.

23 Mart Pazartesi günü Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Çanakkale Şahadet” Tiyatro etkinliği ve Oyun Oynama ve Masal Atölyesi programları iptal edildi. 

27 Mart – 4 Nisan tarihleri arasında Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 2. Kitap Günleri iptal edildi.

20 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Süheyl Uygur ve Behzat Uygur Tiyatrosunun sahneleyeceği “Süt Kardeşler” tiyatro oyunu iptal edildi. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı tehdit eden Coronavirüs’ün nedeniyle ülkemiz genelinde olduğu gibi şehrimizde de önlemler almış bulunmaktayız. Bu süreçte devletin yetkili kanallarının yaptığı açıklamaları dikkate alarak tedbirlerimizi yoğunlaştırdık. Belediye olarak öncelikle toplu taşıma araçları, belediyemize ait şantiyeler, itfaiye, otogar, umuma açık alanlar dezenfekte edildi ve edilmeye devam ediyor. Bununla birlikte belediyemize ait kurslar, eğitim programları ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz kültür ve sanat etkinliklerini iptal ettik. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284