Karaman Belediyesi Her Gün 150 Kisiye Sicak Yemek Veriyor

Karaman Belediyesi, her gün maddi durumu iyi olmayan yasli, engelli ve bakima muhtaç insanlarin evlerine kadar sicak yemek götürüyor.

  Karaman Belediyesi Her Gün 150 Kisiye Sicak Yemek Veriyor
  Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ekipleri, bakima muhtaç vatandaslarin evlerine her gün düzenli olarak iki ögün sicak yemek götürüyor. Bu uygulamadan il genelinde 95 vatandas faydalanirken, özellikle kis mevsiminin kendini daha da hissettirdigi su günlerde belediyenin bu hizmeti takdir topluyor.
  Imaret Asevi ile birlikte her gün 150 kisiye sicak yemek verildigini söyleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan,"Yardimlasma ve dayanisma hem kültürümüzde, hem de dinimizde önemli bir yere sahiptir. Biz de sosyal belediyecilik anlayisimizdan hareketle hem Imaret Asevi'nde hem de gezici ekibimizle her gün onlarca insanimiza sicak yemek dagitiyoruz. Belediye mutfaginda pisen yemekler, geleneklerimizde de kabul gördügü gibi bir elin verdigini öbür elin görmeyecegi sekilde, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine götürülüp teslim ediliyor. Özellikle kimi-kimsesi, yemek yapacak biri olmayan 95 vatandasimiz bu hizmetten yararlaniyor. Imaret Asevi’nde ise her gün 55 kisiye üç ögün yemek veriliyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284