Karaman Belediyesi Kent Konseyi Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Karaman Belediyesi Kent Konseyi 25.03.2016 Cuma günü saat 10.00 da Belediye Meclis Salonunda köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi
Gerçekleştirilen toplantıya Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Tarım Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi TKDK İl Koordinatörü Özgür Öztürk, Tarım Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri ve köy muhtarları katıldı.
Köy muhtarlarıyla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çalışkan :”Karaman Belediyesi olarak şehrin yönetimi noktasında katılımcı bir anlayışı benimsedik. Kamu, kurum ve kuruluşlarımız ve muhtarlarımızla bir araya gelerek Karaman’ın her alanda büyümesi ve gelişmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Merkez mahalle muhtarlarımızdan sonra şimdi de siz değerli köy muhtarlarımızla bir araya geldik. Zaman zaman yapacağımız toplantılarla mahalle ve köylerimizdeki sorunları konuşup çözüm yollarını tartışacağız. Muhtarlarımıza gerçekleştirecek oldukları çalışmalar için Karaman Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür ederim.” dedi.
Kent Konseyi Başkanı Sayın Ali Konukseven toplantıya katılan köy muhtarlarına Kent Konseyi faaliyetlerinden bahsederek şunları ekledi: ”Kent Konseyi çalışmaları kentimizin her alanında halkımızın karşılaştığı sorunların çözümlerini oluşturmak amacıyla yapılmaktadır. Yakın zamanda Tarım Meclisi’ni Kent Konseyi bünyesinde oluşturduk. Bu meclisle amacımız tarım ve kırsal kalkınma alanlarında vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek gerekli çalışmaları yapmaktır. Bu konuda Kent Konseyi olarak yaptığımız çalışmalara ihtiyacımız olan her türlü desteği sağladığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.
TKDK İl Koordinatörü Özgür Öztürk toplantıya katılan köy muhtarlarına Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun yatırımlara göre verilebilecek hibe desteklerini ve başvuru koşullarını anlattı. Özgür Öztürk:” Kırsal kalkınma noktasında Karaman’ı en iyi seviyeye getirmek için çalışmalar yapacağız. TKDK olarak verebileceğimiz hibe desteklerini size aktarabilmemiz için bizleri bir araya getiren Kent Konseyi’ne ve değerli Başkanı Ali Konukseven’e teşekkür ederim.” dedi.
Toplantının ilerleyen bölümlerinde TKDK İl Koordinatörü Özgür Öztürk köy muhtarlarının hibe destekleri konusundaki sorularını yanıtladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284