Karaman Belediyesi Mezbaha Arsasi Satacak

Karaman Belediyesi Organize Sanayi Bölgesi’nde 17 bin 322,14 metrekarelik mezbaha arsasini satmak üzere ihale düzenledi.

Karaman Belediyesi Mezbaha Arsasi Satacak

Mülkiyeti Karaman Belediyesi’ne ait olan Piri Reis Mahallesi, 5050 ada, 2 parselde bulunan tamami mezbaha yeri olan arsa açik teklif artirma usulü ile satisa çikarildi. Tahmini muamman bedeli m2’si 15 TL. geçici teminati 7 bin 795 TL. olarak belirlenen arsanin ihalesi, 21 Ocak 2016 Persembe günü saat 14.00’de Belediye Encümen Salonunda yapilacak. Satisi yapilacak mezbaha arsasinin % 30’u pesin geri kalani 12 esit taksit halinde ödenecek ve 24 ay içerisinde Mezbahane faaliyete geçirilecek.
Ayrintilar söyle;
* Ihaleye katilacaklarin; Teminat makbuzu veya teminat mektubu, T.C. numarali nüfus cüzdani fotokopisi, sirket adina katilacaklarin noter tasdikli imza sirküsü ve yetki belgesini ibraz etmeleri gerekiyor.
* Satisi yapilacak gayrimenkulün tapu teslimi, insaat yapilip ruhsat alindiktan sonra verilecek.
* Ihale ile ilgili sartname hakkinda detayli bilgi mesai saatleri içerisinde Mali Hizmetler Müdürlügü Gelir Sefliginden 100 TL. ücret karsiliginda temin edilebilecek.
* Ihale dosyasi satin almayan ihaleye katilamayacak.
* 3065 sayili Katma Deger Vergisi Kanununun 17.Maddesinin 4/r bendine göre KDV'den istisna olacak.
* Ihale kesinlestikten sonra ihale uhdesinde kalan, Satis Sartnamesine aykiri bir talepte bulunulmayacak.
* Satistan mütevellit bütün vergi, resmi harç, ilan giderleri, tapu harçlari, alim satim giderleri gibi ödenmesi gereken her türlü giderler, aliciya ait olacak ve alici tarafindan kanuni süresinde ödenecek.
* Ihale Komisyonu (Encümen) gerekçesini karar içeriginde belirtmek kosulu ile ihaleyi yapip yapmamakta serbesttir. Encümence uygun görülerek karara baglanan ihale karari ise Ita Amiri'nin Onay'ini mütakiben geçerlilik kazanacagi gibi, Ita Amiri'nin ihaleyi fesh etmesi halinde istirakçi idareye karsi herhangi bir hak iddiasinda bulunamayacaktir.
* Is bu ihale ilani genel bilgi mahiyetinde olup, satista Ihale Sartnamesi hükümleri uygulanacaktir.
* Geçici teminat tutarinda yatirilacaktir.
2886 sayili Yasaya mani hali olmayan ve yukaridaki sartlari yerine getiren herkes ihaleye katilabilecektir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284