Karaman Belediyesi'nden Akıllı Vezne Uyarısı

10 Haziran Pazar Günü Akıllı Vezne Sistemi ve E-Belediye Hizmeti Çalışmayacak

Karaman Belediyesi'nden Akıllı Vezne Uyarısı

Karaman Belediyesi, 10 Haziran 2018 Pazar günü e-belediyecilik internet hizmeti ve Akıllı Vezne Sistemlerinde yapılacak teknik bakım nedeniyle vatandaşları önlemlerini alma konusunda uyardı.

Karaman Belediyesi’nin önemli hizmetlerinden olan Akıllı Vezne Sistemi ve internet belediyeciliği uygulaması, 10 Haziran 2018 Pazar günü hizmet veremeyecek. Karaman Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; www.karaman.bel.tr internet sitemiz üzerindeki e-belediyecilik uygulaması ve şehrin üç noktasında kurulu Akıllı Vezne Sistemlerinin vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmesi için 10 Haziran 2018 Pazar günü saat 08.00’den itibaren 1 gün boyunca teknik bakım çalışması nedeniyle hizmet veremeyeceği belirtildi. Bu durumda kartlı su sayacı kullanan aboneler su yükleme işlemini, internet kullanıcıları da e-belediye üzerinden işlemlerini, 11 Haziran 2018 Pazartesi gününe kadar yapamayacaklar.

Karaman Belediyesi, özellikle kartlı su sayacı kullanan abonelerin zor durumda kalmamaları için vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284