Karaman Belediyesi’nden Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Karaman Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami sebebiyle çocuklar için ücretsiz sinema günü düzenledi.

Karaman Belediyesi’nden Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Konu hakkinda açiklama yapan Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan; tüm çocuklarin 23 Nisan Çocuk Bayramini kutlayarak, çocuklarin bu özel günü doyasiya yasamalari için ücretsiz sinema gösterimi sunacaklarini belirtti.
23 Nisan 2014 Çarsamba günü tüm çocuklari Nas Alisveris Merkezi’ndeki sinema salonuna beklediklerini söyleyen Baskan Çaliskan: “Karaman Belediyesi olarak çocuklarimizin bu özel günlerine katki saglamak istedik. 23 Nisan günü tüm çocuklarimiz, dört seans halinde gösterilecek sinema filmini ücretsiz olarak seyredebilecek. Onlarin yasina hitap edecek animasyon filmden büyük zevk alacaklarini düsünüyorum. Ben bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutluyor, tüm çocuklarimizin gözlerinden öpüyorum” dedi.
Film Dört Seansta Gösterilecek
Karaman Belediyesi’nin 23 Nisan’da çocuklar için düzenledigi ücretsiz sinema filmi dört seansta gösterilecek. Bay Peabody ve Merakli Sherman isimli animasyon filmin ilk seansi saat 12.00’de baslayacak. Saat 14.00’de ikinci seans, saat 16.00’da da üçüncü seans gösterilecek. 23 Nisan’a özel çocuk filminin son seansi ise saat 18.00.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284