Karaman Belediyesi’nden Hanımlara Bir Hizmet Daha

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve 2017 yılı içerisinde yapımı tamamlanan Osmangazi Mahallesi Hanımlar Lokali'nde kurslar başladı.

Karaman Belediyesi’nden Hanımlara Bir Hizmet Daha

Hanımlara yönelik örnek hizmetlerine devam eden Karaman Belediyesi, geçtiğimiz yıl Larende ve Osmangazi Mahallelerinde olmak üzere iki yeni hanımlar lokalini şehre kazandırdı.

Konu ile ilgili konuşan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Hanımlar Spor ve Kültür Merkezlerimize yenilerini ekledik. Larende ve Osmangazi Mahallelerimize inşa ettiğimiz bu merkezlerde çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenleyeceğiz. Osmangazi Mahallesi'nde bulunan merkezde, Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan ev tekstili, giyim, dekoratif ev aksesuarları kursları ve spor seansları başladı. Osmangazi, Zembilli, Gevher Hatun, Tabduk Emre, İbrahim Hakkı Konyalı Mahallelerinde yaşayan kadınlarımız Hanımlar Lokaline büyük ilgi gösterdi. Bu bölgede yaşayan hanımlar günlük hayatın sıkıcılığından uzak kalarak hem eğlenip hem öğrenebilecekleri güzel bir hizmete kavuştu. Kısa zaman içerisinde Larende Mahallemizde bulunan Hanımlar Lokalinde de çeşitli kurslar ve aktiviteler o bölgede yaşayan hanımlarla buluşacak. Karamanımıza hayırlı olsun." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284