Karaman Belediyesi’nden Kül Uyarisi

Karaman Belediyesi kis dolayisiyla ortaya çikan soba ve kalorifer küllerinin gelisi güzel dökülmemesi ve çevrenin kirletilmemesi konusunda vatandaslari uyardi.

Karaman Belediyesi’nden Kül Uyarisi

Çöp konteynerlerinin yanina gelisi güzel kül dökerek çevreyi kirleten sahislari yakin takibe alan Zabita ekipleri vatandaslardan da bu konuda destek bekliyor. Belediye Baskanimiz Kâmil Ugurlu’nun her hafta bir mahallede düzenledigi Mahalle Meclislerinde sik sik vatandaslarimiz tarafindan gündeme getirilen konteyner disina kül dökme konusunda Belediye Baskan Yardimcisi Haci Osman Ünüvar bir açiklama yapti.
Kis mevsimini ile birlikte soba ve kalorifer küllerinin rastgele dökülmesinin çevre kirliligine yol açacagini belirten Baskan Yardimcisi Ünüvar, vatandaslarin bu konuda daha dikkatli olmasi gerektiginin altini çizerek su görüslere yer verdi: “Bilindigi üzere Belediye Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu daha temiz ve modern bir sehir olusturmanin gayretindedir. Çevreye ve temizlige büyük önem veren Baskanimizin talimatiyla sehrin her bölgesinde soba ve kalorifer küllerinin gelisi güzel dökülmesini önlemek için denetim baslattik. Bunun disinda Temizlik islerine bagli ekiplerimiz ev ev gezerek bu konuda bilgilendirme toplantilari düzenliyor. Biz de bu konuda vatandaslarimizdan destek bekliyoruz. Bu sehir hepimizin. Lütfen kentimize sahip çikip çevreye biraz daha önem gösterelim” dedi.
Ünüvar, tüm uyarilara ragmen kül dökenlerin görülmesi halinde, vatandaslarin 153 Alo Zabita hattina haber vermelerini istedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284