Karaman Belediyesi`nden Muhtarlara Modern Ofisler

Karaman Belediyesi, merkeze bagli mahalle muhtarlari için modern ve kullanisli yeni muhtarlik ofisleri kuruyor. Ilk etapta 5 adet kurulacak olan yeni muhtarlik ofisleri 20 mahalle muhtarinin hizmetine tahsis edilecek.

 Karaman Belediyesi`nden Muhtarlara Modern Ofisler

Sehrin gelismesi ve mahallelerde daha kaliteli hizmet vermek adina mahalle muhtarlarimizla her alanda koordineli bir sekilde çalisiyoruz diyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari kaydetti;

"Mahalle muhtarlarimiz için modern ve kullanisli yeni muhtarlik ofisleri kuruyoruz. Bu ofisler toplamda 60 metrekare olup, 2 katli ahsap görünümlü dayanikli prefabrik malzemeden üretiliyor. Kuracagimiz bu ofislerin imalat asamasi tamamlandi. Ilk etapta 5 adet kuracagimiz muhtarlik ofislerinin her birinde 4 mahalle muhtarimiz hizmet verebilecek. Yani toplamda 20 mahalle muhtarimiz bu estetik ve modern muhtarlik ofislerinde çalismalarini yürütecek. Geçmis yillarda kurulan prefabrik ofisler bu yeni ofislerle degistirilecek. Yerinden kaldirilan Prefabrik ofisler ise hiç muhtarlik ofisi olmayan muhtarlarimiza tahsis edilecek. Daha sonraki asamada ise bu prefabrik ofisleri de yenileyecegiz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284