Karaman Belediyesi’ne “Kadın Dostu İş Yeri” Ödülü Verilecek

Karaman Belediyesi, HAK-İŞ Sendikası Konfederasyonu tarafından ülke çapında düzenlenen 'Sosyal Diyalog Yolu İle Kadın Dostu İş yerleri Projesi' kapsamında 'Kadın dostu iş yeri' dalında ödüle layık görüldü.

Karaman Belediyesi’ne “Kadın Dostu İş Yeri” Ödülü Verilecek

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi tarafından kadınlara yönelik yapılan hizmet ve yatırımların diğer belediyelere örnek olduğunu ifade etti.

Karaman Belediyesi tarafından bayanlara yönelik özel yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı bayanlar adına her zaman ve her ortamda teşekkür edildiğini belirten Başkan Ertuğrul Çalışkan, HAK-İŞ Sendikası Konfederasyonu tarafından ülke çapında düzenlenen 'Sosyal Diyalog Yolu İle Kadın Dostu İş yerleri Projesi' kapsamında 'Kadın dostu iş yeri' dalında Karaman Belediyesi'ne ödül verileceğini kaydetti.

Ulusal ve uluslararası sendikal kadın temsilcilerin katılımı ile Kadın Dostu İş yeri sertifika ve ödül töreninin 30 Kasım Çarşamba günü Rixos Ankara Hotel'de Cumhurbaşkanımızın Muhterem eşi Sayın Emine Erdoğan’ın da katılımıyla düzenleneceğini ifade eden Başkan Çalışkan: "Karaman’da kadınlara yönelik çeşitli etkinlik ve projelerle Karamanlı hanımların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Hanımlara yönelik açmış olduğumuz Spor ve Kültür Merkezlerimizde özel el beceri ve sanat ile meslek kursları açıyoruz. Hanımlara özel spor salonlarımızda bayanların spor yapmalarına imkân tanıyoruz. Yine hanımlarımız için yeni hanımlar spor ve kültür merkezleri yapıyoruz. Ayrıca belediyemiz hizmet birimlerimizde bayanlar müdürlük, şeflik gibi pozisyonlarda görev alıyorlar. Belediyemizde çalışan personellerimiz arasında çok sayıda bayan bulunmakta. Baktığımız zaman hanımların toplumumuzda aktif bireyler olmalarına imkân tanıyoruz. Karaman Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları ile toplumda denge unsuru sağlamakta ve toplumsal barış ile birliğe vesile olmaktadır" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284