Karaman Belediyespor Evindeki Maçlari Eregli’de Oynayacak

T.F.F. Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Karaman Belediye Spor, Kemal Kaynas Stadinin tadilata girmesi nedeni ile iç saha maçlarini Eregli’de oynayacak.

 Karaman Belediyespor Evindeki Maçlari Eregli’de Oynayacak

Yunuskent 2. nolu sahanin sentetik çim zemininin kronik sakatliklara sebep olmasi ihtimali ve tel örgüleri tasiyan duvarin saha yakinliginin sporcu sagligini tehdit etmesi nedeniyle Mut veya Eregli Stadyumlarindan birini degerlendirmek isteyen Karaman Belediyespor yönetimi, bu hafta sonu oynanacak olan Adana Hadirligücü maçi için Futbol Federasyonu’ndan Eregli Stadyumu’nu talep etti. 2014 – 2015 sezonunda iç sahada yapacagi 4 müsabaka için Eregli Sehir Stadyumu’nun kullanilmasina onay veren federasyon ayrica, Eregli Belediye Spor’un Amatör ve U19 maçlarinin Karaman Belediyespor ile çakismasi nedeniyle temsilcimizin maçlarini Cumartesi gününe aldi.

Konu ile ilgili açiklama yapan Karaman Belediyespor Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar: "Sahamiz tadilata girdigi için teknik heyetin görüsünü aldiktan sonra müsabakalarin yapilabilecegi sahalari, ulasim, hava kosullari, sporcu sagligi açisindan degerlendirerek T.F.F.'den Konya Eregli Atatürk Sehir Stadi için talepte bulunduk. Federasyonumuzun onayiyla ilk yari sonuna kadar iç saha maçlarimizi Eregli'de oynayacagiz" dedi.
3.500 kisi seyirci kapasiteli Eregli Atatürk Sehir Stadyumu’nda ilk maçina 1 Kasim Cumartesi günü çikacak olan Karaman Belediyespor, Adana Hadirligücü ile saat 13.30 da karsilasacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284