Karaman Bisiklet Takimi Adana’dan Madalyalarla Döndü

Uluslararasi Bisiklet Birligi’nin (UCI) faaliyet programinda yer alan “Uluslararasi Dag Bisikleti Yarismalari” Adana’da tamamlandi.

Karaman Bisiklet Takimi Adana’dan Madalyalarla Döndü

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) 80 Yil Ormani’nda gerçeklestirilen yarislara, Türkiye’nin yani sira, Japonya ve Iran’dan yildiz, genç, büyük ve masterlerde kadin ve erkek toplam 174 sporcu katildi. Karaman bisiklet takimi ise bu zorlu yarislara milli takim bisiklet antrenörü Baris Ünlü esliginde 9 sporcu ile mücadele etti. Günesli ve güzel bir havada geçeklesen yarislarda kürsü için mücadele eden Karaman ekibi farkli kategorilerde aldigi derecelerle basarisi serisini devam ettirmesini bildi.
174 sporcunun kiyasiya yaristigi zorlu Adana parkurunda Karaman ekibi genç bayanlar kategorisinde Gençlik ve Spor Kulübü’nden Kader Sahin ikinci, Performans Spor Kulübünden Aybike Ünlü üçüncü, 40 yas üstü master erkeklerde kategorisinde Gençlik ve Spor Kulübünden Mesut Tekin ise ikinci olarak kürsüde yer alan sporcular oldu.
Bisiklet takiminin elde ettigin basarilardan dolayi mutlu olduklarini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Bisiklet takimimiz sürekli çalismakta ve basaridan basariya kosmaktadir. Adana yarislarinda göstermis olduklari basaridan dolayi antrenörümüz Baris Ünlü’yü ve tüm sporcularimizi kutluyor ve basarilarinin devamini diliyorum.”
Yarismada alinan diger sonuçlar ise söyle olustu:
Masterler Arti 30: Kamil Alev (Yalova Gençlikspor), Oguz Özçelik (Istanbul Ferdi), Mehmet Can Balci (Parkur Bisiklet Spor Kulübü)
Masterler arti 40: Nevzat Kiral (Kocaeli Ferdi), Mesut Tekin (Karaman Gençlikspor), Salih Yalizat (Trabzon Ferdi)
U15 Erkekler: Murat Can Öztoprak (Yalova Gençlikspor), Kaan Dogan (Bati Akdeniz Demirat Spor Kulübü), Halil Çakir (Kütahya Gençlikspor)
Elit Erkekler: Abdulkadir Kelleci (Izmit Brisaspor), Faraz Shokri (Giant Shimino), Toki Sawada (Bridgestone Anchoi)
Elit Kadinlar: Esra Kürkçü (Baskent Üniversitesi Spor Kulübü), Cansu Türkmenoglu (Izmit Brisaspor), Shadi Noroozi (Liv Shimano)
Yildiz Erkekler: Zeki Kaygisiz (Sakarya Üniversitesi Spor Kulübü), Izzet Sahin Içen (Kapadokya Bisiklet Kulübü), Serdar Anil Depe (Antalya Spor Kulübü)
Yildiz Kizlar: Samome Maletzki (Mugla Gençlikspor), Kader Sahin (Karaman Gençlikspor), Aybüke Ünlü (Karaman Gençlikspor)
U17 Erkekler: Halil Ibrahim Dogan (Izmit Brisaspor), Deniz Deniz (Izmir Gençlik Merkezi Spor Kulübü), Tahir Bugra Yigit (Alanya Belediyespor)
Yildiz Bayanlar: Azize Bekar (Alanya Doga Spor Kulübü), Dilara Sahin (Alanya Doga Spor Kulübü), Gülnur Çankaya (Alanya Belediyespor)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284