Karaman Çiftçisine 10 Milyon Lira

AK Parti Karaman Il Baskani Nazmi Ünlü, Basbakanimiz Ahmet Davutoglu’nun Karaman’da zirai dondan zarar gören çiftçilerin magduriyetlerinin giderilmesi için verdigi sözü yerine getirdigini söyledi.

 Karaman Çiftçisine 10 Milyon Lira

Il Baskani Ünlü, konuyla ilgili olarak yaptigi yazili açiklamada, Basbakanimiz Karaman mitinginde zirai dondan zarar gören çiftçiler için ne gerekiyorsa yapilacaginin sözünü vermisti. Bugün itibariyla ön ödeme olarak çiftçilerimize 10 milyon lira para geldi.

Karaman AK Parti Il Baskani Ünlü, "AK Parti hükümeti olarak, çiftçilerimizin her zaman yanindayiz. Son 13 yilda Karaman’a 544 milyon lira nakit hibe destegi verdik. Üretimden hasada, islemeden satisa her asamada üreticimizi destekledik. Mazot destegini ilk kez biz baslattik, kimyevi gübre destegini dogrudan çiftçimize ödedik. Prim destekleri, hayvancilik, tohum ve fidan, tarimsal sigorta, toprak analizi, kirsal kalkinma ve daha birçok destek ile üretimi tesvik ettik. Tarimsal kredilerde faizi düsürdük, tarimin birçok alaninda üreticilerimize sifir faizli kredi sagladik. Güvenilir gida, arazi toplulastirilmasi, tarim danismanligi, egitim-yayim, AR-GE, zirai mücadele ve daha birçok alanda ürettigimiz yenilikçi çözümlerle daha verimli bir zirai hayat insa ettik. Yeni Türkiye Yolunda ikinci yari basliyor, onlar konusa dursun, AK Parti olarak her zaman çiftçilerimizin yaninda olacagiz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284