Karaman'da Yaşlı Kadını Öldüren Sanığa Ceza Yağdı

Karaman'da 81 yaşındaki yaşlı kadına tecavüz etmeye kalkışan ve daha sonra da eşarpla boğarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Üzeyir Eke'ye (45), 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu, 'cinsel saldırı' suçundan 21 yıl ve 'yağma' suçundan da 12 yıl hapis cezası verildi.

Karaman'da Yaşlı Kadını Öldüren Sanığa Ceza Yağdı
Karaman Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Üzeyir Eke (45), öldürülen Hatice Aksoy'un kızı Emine Özcan ve taraf avukatları katıldı. Söz verilen sanık Üzeyir Eke, üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek, "Karakolda çok dövdüler. Bu yüzden önceki ifadelerimde suçlamaları kabul ettim. Tüm suçlamaları reddediyorum" dedi.
Mahkeme heyeti daha sonra Eke'ye, "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "cinsel saldırı" suçundan 21 yıl ve "yağma" suçundan ise 12 yıl hapis cezası verdi.
OLAY 4 AY ÖNCE MEYDANA GELMİŞTİ
Olay, 8 Şubat 2016 tarihinde meydana geldi. 81 yaşındaki Hatice Aksoy, yalnız yaşadığı İmaret Mahallesi 173. Sokak'taki evinde ölü bulunmuş, yapılan otopside yaşlı kadının boğularak öldürüldüğü belirlenmişti. Sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Üzeyir Eke'nin (45), daha önce cinsel istismar suçundan cezaevine girdiği, üzerindeki cep telefonunun da Aksoy'a ait olduğu belirlenmişti. Aksoy'un evine hırsızlık amacıyla girdiğini, kendisini engellemek isteyince kadını boğduğunu ve cinsel istismarda bulunduğunu itiraf ettiği öğrenilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284