Karaman Denetimli Serbestlik Müdürlügü´nden KTB’ye Ziyaret

Karaman Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Korkmaz Peker ve Denetimli Serbestlik Ögretmeni Veysel Odabasi, Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug’u makaminda ziyaret ettiler.

Karaman Denetimli Serbestlik Müdürlügü´nden KTB’ye Ziyaret

Diger taraftan Ticaret Borsasi tarafindan müsteri türlerine göre özellestirilmis stratejik satis teknikleri egitimi verildi.
Aynur Nisa Sisman tarafindan verilen egitimde katilimcilara ihracat mevzuatina genel bakis, Kavram ve terimler, Mevzuatin içerigi, Uygulama Usul ve Esaslari, Ihracatta ödeme sekilleri ve uygulamada karsilasilan zorluklar ile analitik çözüm yollari, ödeme sekillerine genel bakis, firmalarin kullandigi yaygin ödeme sekilleri, ihracat ödemelerinde uygulamada karsilasilan sorunlar ve çözümleri, ihracatta pazar arastirmasi, klasik pazar arastirmasi nasil ve ne sekilde yapilir? Dogru pazar nasil bulunur? Arastirmalarda kullanilacak teknikler ve bilgi kanallari nelerdir? Pazar arastirmalari için Devlet destekleri nelerdir? Ihracatta ürün lansmanindan sevkiyata ve gümrüklemeye kadar operasyonel bilgilendirme, Ihracatta fiyatlandirma, teklif verme, pazarliklar, siparis teyidinin alinmasi, ürünlerin siparislerinin imalata bildirilmesi, imalattaki süreç kontrolü, müsteriyle bilgilendirme süreci, sevkiyata hazirlik süreçlerinin etkin sekilde yürütülmesi, Ihracatta ve ithalatta kullanilan teslim sekilleri konularinda bilgi verildi.
Bu toplantilarin devam edilecegi konusunda Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug bilgi verirken egitime katilim yapan kisilere sertifika verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284