Karaman Emniyetinden Sürücülere Kek Ve Çikolata

Ilimizde Bölge Trafik ekipleri radar ve kemer uygulamasi yaparak sürücülere kek ve çikolata ikram etti.

Karaman Emniyetinden Sürücülere Kek Ve Çikolata
 Karaman polisi, Türk Polis Teskilati’nin 167. kurulus yildönümü etkinlikleri kapsaminda Karaman Konya Karayolu Bölge Trafik Sube Müdürlügü önünde radar ve kemer uygulamasi yapti. Uygulamayi Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez de izledi. Yapilan uygulamada radar uygulamasini gösteren uyarici levhalar konulmamasina ragmen sürücülerin hiz sinirini asmadiklari ve kemerlerini taktiklari görüldü. Polisler, sürücülerin ehliyet ve kemer kontrolünü yaptiktan sonra sürücülere ve araç içerisinde bulunanlara kek ve çikolata ikram etti. Bazi sürücüler ise bu tür uygulamalarin sik sik yapilmasini isterken, sürücülerin trafikte birbirlerine saygili olmalarini ve kurallara uymalarini istedi.
Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, “Polis Haftasi kapsaminda bir dizi etkinliklerimiz oldu. Bugün de ilimizin üç noktasinda uygulamalarimiz devam edecek. Bu uygulamalarimizin temelinde insanlarin sadece duyarliliklarini ve trafik noktasinda daha bilinçli hareket etmeleri için kendilerine ehliyet kontrollerinden baska bir de yapmis olduklari kural ihlalleri varsa onlari hatirlatacagiz. Bilgilendirme adina bugün cezai islem mümkün mertebe uygulamamaya çalisacagiz. Trafik kurallarinda sürücülerimizi duyarli hale getirmek için çalisacagiz” dedi.
Uygulamalar esnasinda hiçbir sürücünün kural ihlali yapmamasi ve kemerini takmasiyla ilgili olarak da Sönmez, “Ben Karaman halkina çok tesekkür ediyorum. Demek ki insanlar istedikten sonra her sey güzel oluyor. Bu bizler için degil, kendileri ve karsilarinda olan diger sürücülerin veya müsterilerin hayatini garanti altina aliyor” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284