Karaman Eski Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez de Kamudan İhraç Edildi

Olağanüstü hal kapsamında hazırlanan 679, 680 ve 681 nolu 3 yeni Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Karaman Eski Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez de Kamudan İhraç Edildi

679, 680 ve 681 nolu üç yeni Kanun Hükmünde Kararname yayımlanarak Emniyet'ten 2687, Diyanet'ten 135, Adalet Bakanlığı'ndan 1699 ihraç gerçekleştirildi

Kamudan ihraç edilenler arasında ilimizde 21 Ocak 2010-15 Şubat 2014 tarihleri arasında görev yapan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’in ismi de bulunuyor. Ayrıca Ticaret İl Müdürü Yusuf Arı, Gümrük Müdürü Ethem Ceylan’da ihraç edilen isimler arasında.

Yeni kararname ile kamudan ihraç edilen devlet memurları arasında Karaman’da ise 14 kişi yer aldı.

Bunlar ilimiz Müftülüğü’nde görevli Müezzin Kayyım Harun Gürcan, Müezzin Kayyım Yakup Tekeli, Karaman M Tipi Kapalı Cezaevinde görevli İnfaz Koruma Memurları Bekir Kar, Hakan Kaya, Karaman Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü’nde görevli sosyolog Ali Bulgurcu, Karaman Adli Tıp Şube Müdürlüğü’nde görevli Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Yavuz Selim Varol, Karaman Adliyesi’nde görevli Zabıt Katipleri Halil Uslu ile Vedat Han, Doktor Deniz Çekmece, Eczacı Erhan Şen, Araştırmacı Muzaffer Yıldırım oldu.

Diğer taraftan daha önce FETÖ soruşturmaları kapsamında açığa alınan ve ihraç edilen Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde Uzman olarak görev yapan Yeter Çetin yeni kararname ile görevine iade edildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2017, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284