Karaman Esnafı, Demokrasi Nöbeti Tutanlara İkramını Sürdürüyor

15 Temmuz gecesinden buyana Aktekke Kent Meydanında demokrasi nöbeti tutan Karamanlılara her akşam çeşitli ikramlarda bulunan Karaman esnafı takdir görüyor.

Karaman Esnafı, Demokrasi Nöbeti Tutanlara İkramını Sürdürüyor
Bisküvi firmalarından, tatlıcılara, simitçilere de kadar birçok firma ürünlerini halka ücretsiz olarak dağıtarak tuttukları demokrasi nöbetine katkıda bulunuyorlar.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’de bu darbe girişiminde şehit olan asker, polis ve vatandaşlarımızın ruhu için lokma tatlısı dağıttı.
Lokma tatlısı standını Vali Süleyman Tapsız, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Vali Yardımcıları, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş ve Gazilerimiz, Birlik Başkanı Bayram Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Odalarının Başkanları Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ile Esnaf sanatkarlarımızla vatandaşlar ziyaret ettiler.
Birlik Başkanı Bayram Uysal yaptığı açıklamada “Ülkemiz 15 Temmuz akşamı  bir darbe girişimine maruz kaldı. Yetkililerimiz ve halkımız sayesinde darbe girişimi önlenmiştir. Bizler Esnaf ve Sanatkârlar olarak her türlü darbeye karşıyız. Cumhuriyetimizin ve Demokrasinin yanındayız. Onun için bugün demokrasi nöbetindeyiz ve Karaman halkı ile beraberiz. Halkımıza lokma tatlısı ikram ediyoruz. Standımızı ziyaret eden şeref veren başta Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız olmak üzere herkese Teşekkür ediyoruz” dedi. 




 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284