Karaman Gençlik Merkezi Depremzede Çocuklar İçin Oyuncak Kampanyası Başlattı

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi, depremzede çocuklar için ‘Mutluluğa Bir Oyuncakta Sen Ver’ kampanyası başlattı.

Karaman Gençlik Merkezi Depremzede Çocuklar İçin Oyuncak Kampanyası Başlattı

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Karaman’a gelerek GSB Karaman Yurtlarında misafir edilen depremzede çocuklar için ‘Mutluluğa Bir Oyuncakta Sen Ver’ kampanyası başlattı.

Depremin çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla başlatılan ‘Mutluluğa Bir Oyuncakta Sen Ver’ kampanyasında toplanan oyuncaklar, GSB Karaman Yurtlarında misafir edilen çocuklara dağıtılacak.

GSB Karaman Yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşları en güzel şekilde ağırlamaya ve her türlü ihtiyaçlarını gidermeye devam ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Geleceğimiz, umudumuz olan çocuklarımızı mutlu etmenin en güzel yolunun oyuncak olacağını düşündük. Oyuncak çocuk için arkadaş, umut ve tebessümdür. ‘Mutluluğa Bir Oyuncakta Sen Ver’ kampanyamıza destek vermek isteyen duyarlı vatandaşlarımızdan isteğimiz, evlerde hiç kullanılmamış ya da az kullanılmış oyuncakları Gençlik Merkezimizde kurulacak oyuncak toplama merkezine ulaştırmaları. Duyarlılıkları ve hassasiyetlerinde dolayı kampanyamıza destek veren tüm vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum”

Adres: Karaman Gençlik Merkezi – (Mehmet Akif Ersoy Mah. Şehit Adnan Ateş Cad. No:40 (Yunuskent Futbol Sahası Karşısı) Tel: 0338 213 1611

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284