Karaman, Gençlik Merkezi Günlerine Hazır

Karaman Gençlik Merkezi, 16-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek 'Gençlik Merkezi Günleri’ için hazırlıklarını tamamladı.

Karaman, Gençlik Merkezi Günlerine Hazır

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençlik Merkezi Günleri” ATO Congresium’da başlıyor. 16-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan organizasyonda çeşitli faaliyetler yer alacak.

81 ilden gelen gençlik merkezlerinin çalışmalarının sergilendiği fuar alanında yerini alan Karaman gençlik merkezi standı, gençlik merkezi liderleri ve gönüllü gençlerin yoğun çalışmaları sonucunda ziyaretçilerini ağırlamaya hazır hale getirildi.

Üç gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak Karaman Gençlik Merkezi standında Gençlik Merkezi El Sanatları Kulübü öğrencilerinin Ebru, Cam Süs Eşya Yapımı, Kaat-ı, Ahşap Oymacılık, Kitre Bebek Yapımı, Çinicilik, İğne Oyası ve Kaligrafi derslerinde hazırlamış oldukları eserler sergilenecek.

Karaman’ın kültürünü ve tarihi zenginliklerini anlatmak amacıyla hazırlanan materyallerin yanı sıra Karaman’ın meşhur elması, Karaman’a has ekşi kara üzüm ve Karaman’da üretilen yerel ürünler standı gezmeye gelen ziyaretçilere ikram edilecek.

Etkinliğe katılanların mini bir Türkiye ziyareti yapmış olacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Gençlik Merkezi Günleri illerin tanıtılmasına ve gençlerin kaynaşmasına büyük katkılar sağlayan önemli organizasyon. Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençler hem bir birleriyle kaynaşıyor hem de kültür alışverişi yapıyor. Geçen yıl da yer aldığımız etkinlikte kurduğumuz gençlik merkezi standımız ziyaretçilerimiz yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bu yıl daha donanımlı gelerek ziyaretçilerimize Karamanımızı en iyi şekilde tanıtmak istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284