Karaman Gençlik Merkezi Yaslilar Gününde Çinarlarini Unutmadi

Karaman Gençlik Merkezi’nin gerçeklestirdigi sürpriz ziyarette asirlik çinarlar moral depoladi.

Karaman Gençlik Merkezi Yaslilar Gününde Çinarlarini Unutmadi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam Gençlik Merkezi, 01 Ekim Dünya Yaslilar Günü sebebiyle Ahmet Mete Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlügüne bir dizi ziyaret gerçeklestirdi. Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen nezaretinde gerçeklesen ziyarette yaslilar ile sohbet eden Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü liderler, onlara çesitli hediyeler vererek uzun uzun sohbet etti.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Ahmet Mete Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Abidin Sever,” 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü münasebetiyle Karaman Gençlik Merkezi personelinin Huzurevimize ziyaretleri bizleri oldukça mutlu etti. Bu anlamli günde bizi yalniz birakmadilar, bizlere eslik ettiler. Yaslilarimizin ellerini öperek, onlar için hazirlamis olduklari hediyeleri takdim ettiler. Bu özel ve anlamli günde yaslilarimizin gönüllerini alarak onlara moral depoladilar.” diye konustu.
Ziyaret, Gençlik Merkezi liderlerinin Huzurevi sakinleri için hazirlamis olduklari hediyelerin takdim edilmesi ve günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284