Karaman Gençlik Merkezi’nden Gaziler Dernegi’ne Ziyaret

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi Liderleri, 19 Eylül Gaziler Günü dolayisiyla Muharip Gaziler Dernegi Karaman Subesini ziyaret etti.

Karaman Gençlik Merkezi’nden Gaziler Dernegi’ne Ziyaret

Karaman Gençlik Merkezi Liderleri, 19 Eylül Gaziler Günü dolayisiyla Muharip Gaziler Dernegi Karaman Sube Baskani Behiç Bas’i ve gazileri ziyaret etti. Gençlik Liderlerine, Gençlik Merkezi üyeleri ve gönüllü liderler eslik etti.
Muharip Gaziler Dernegi Karaman Sube Baskani Bas ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek,” Karaman Gençlik Merkezi personelini bu anlamli günde dernegimizde agirlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Suanda bizim doksan tane gazimiz bulunmaktadir. Bizler Karaman’da olsun, Karaman disinda olsun gazilerimizi en iyi sekilde temsil etmeye çalisiyoruz. Burada ki her gazimizin ayri ayri anilari bulunmakta. Kimisi bu anilari rahat bir sekilde anlatabiliyor, kimisi anlatmaya firsat kalmadan duygulaniyor, agliyor ve o günleri tekrar yasiyor. Allah’im o günleri milletimize, ülkemize tekrar yasatmasin” diye konustu.
Sicak ve samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette gençlik merkezi liderleri gazilerin ellerini tek tek öperek onlarla dertlesti. Ayni zamanda Kore ve Kibris Gazileri için hazirlanan çiçek, gençlik liderleri tarafindan Gaziler Dernegi Baskani Bas’a takdim edildi.
Ziyaret, günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284