Karaman Gevher Hatun Koleji’nin AVM’deki Sergisini Konusuyor

Gevher Hatun Koleji ögrencilerinin eserlerinden olusan “Geleneksel Yil Sonu sergisi” Makro Alisveris Merkezi’nde açildi.

Karaman Gevher Hatun Koleji’nin AVM’deki Sergisini Konusuyor

Okul açilisindan bu yana Görsel Sanatlar ögretmeni Emel Cirit esliginde yaraticiliklarini konusturan tüm yas seviyelerindeki ögrencilerin olusturduklari onlarca eserler alisveris merkezine zor sigdi. Gevher Hatun Koleji ögrencilerinin yaraticiliklari her yil oldugu gibi bu yilda Karaman halkinin beklentisi oldu.
Geçtigimiz ay gerçeklesen Boyama Senliginde açilan Fen Bilimleri, Görsel Sanatlar ve Akil Oyunlari stantlari yogun talep üzerine sergiye de tasindi. Ögrencilerin farkli malzeme, teknik ve ifade biçimleriyle özgürce yaptiklari çalismalar simdi de Karaman’in güzide halkinin begenisine sunuluyor. Serginin açilisini Genel Müdür Musa Angil ile ögrenci velisi Ferhat Aygün gerçeklestirdi.
Okul Müdürü Ali Celal Öztan “2013–2014 Egitim Ögretim yilinda Anasinifindan baslayan ve 8.sinifa kadar devam eden ögrencilerimizin akademik derslerden; müzige, spordan sanata tüm alanlardaki gelisimlerini çok önemsiyoruz. Açilan bu karma sergi ile ögrencilerin Görsel sanatlar alanindaki yeteneklerini kesfetmek bizim görevimiz, emegi geçen tüm ögrenci, veli ve ögretmenlerime tesekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284