Karaman GHSIM’den Iftar Etkinligi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor Il Müdürlügü personelleri verilen iftar yemeginde bir araya geldi.

Karaman GHSIM’den Iftar Etkinligi

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan Ramazan Ayi münasebetiyle iftar yemegi programi düzenlendi. Düzenlenen programa Karaman Valisi Murat Koca, Vali Yardimcilari Erkan Karahan, Kenan Eskin, M. Ugur Arslan,Jandarma Kidemli Albay Mustafa Akis, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, daire müdürleri, sube müdürleri, il müdürlügü personeli ve çok sayida davetli katildi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nün çok büyük bir aile oldugunu belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Bildiginiz üzere, manevi hazzin ve lezzetin zirve yaptigi kutlu bir dönemin içinden geçiyoruz. Basi rahmet, ortasi magfiret, sonu cehennem den azad olan onbir ayin sultani mübarek ramazan-i seriflerinizi tebrik eder, birlik ve beraberligimizin, katlanarak devam etmesine vesile olmasini yüce Allah’tan niyaz ederim.
Biz tüm personelimizle bir aileyiz, böyle büyük ve mutlu bir aile ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Insallah nice güzel etkinliklerle bir araya gelmeye devam edecegiz.
Ben bu duygu ve düsüncelerle iftar programimiza katilarak bizleri sereflendiren ve ayni zamanda desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Karaman Valisi Sayin Murat Koca’ya, tüm degerli protokolümüze, degerli misafirlerimize sahsim ve Spor Il Müdürlügü ailesi olarak çok tesekkür eder, saygilarimi sunarim” dedi.
Samimi ve neseli bir ortamda geçen program, yapilan dualarin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284