Karaman İl Emniyet Müdürlüğü; Güven Toplum için Öncelik

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü gerçekleştirdikleri asayiş, narkotik ve trafik kontrolleriyle il içi huzur ve güven ortamının devamını sağlayacaklarını ifade ettiler.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü; Güven Toplum için Öncelik

İl Emniyet Müdürlüğünce asayiş, narkotik ve trafik olayları başta olmak üzere, vatandaşın huzurunu bozacak her türlü suçun engellenmesi, suça karışan şahısların yakalanması amacıyla 27 Ocak-02 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda;

4035 şahıs sorgulanmış, 14 çeşitli suçlardan aranan şahıs yakalanmış, 10 şahıs tutuklanmış, 13 araç sürücüsüne ehliyetsiz/yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan, 15 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 3 araç sürücüsüne kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanmaktan, 2 araç sürücüsüne drift atmaktan, 22 araç trafikten men edilmiş, 21 sürücü belgesine el konulmuştur. Denetimler esnasında, 6 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet tüfek, 5 adet kesici/delici alet, 207 gram uyuşturucu madde, 31 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.

İlimizdeki huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalara kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edilecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284