Karaman'ın Sesi Gazetesi 42 Yaşında

14 Şubat 1977’de yayın hayatına başlayan Karaman’ın Sesi Gazetesi kuruluşunun 42. yılını kutluyor.

Karaman'ın Sesi Gazetesi 42 Yaşında

42 yıldır aralıksız yayın hayatını sürdüren Karaman’ın Sesi Gazetesi, ilimizin sorunlarını, vatandaşların isteklerini, yatırımların son durumunu ele alarak Karaman’ın sesi, gözü kulağı oldu. 42 yıllık yayın hayatına 13 Temmuz 1993’de KGRT radyo ve televizyonunu da ekleyerek yazılı bası nın yanında görsel ve işitsel medya organlarıyla da Karaman’da dinlenen ve izlenen bir kurum oldu.
Kurşun harflerle başlayan gazete serüveni günümüzde dijital sistemle ofset baskı tekniğiyle okuyucusuyla buluşmayı sürdürüyor. Hergün bir önceki günden daha iyi olabilmek için çaba gösteren Karaman’ın Sesi Gazetesi, basın sektöründeki 42 yıllık geçmişiyle bir çınar gibi kök salmaya devam ediyor.
Yaptığımız olumlu çalışmalarla Karaman halkının takdirini ve desteğini alan gazetemiz Karaman’ın Sesi karşılaştığı tüm zorlukları bertaraf ederek aranan bir yayın organı haline geldi. Son günlerde Türkiye ekonomisinde görülen krizler bizi olduğu kadar diğer yayın organlarını da sarsmaktadır. Özellikle son 6 ay içerisinde ekonomik yönden yerinde saymamızı beraberinde getirdi. Ama yine eskiden olduğu kadar şimdi de abonelerimizden ve okurlarımızdan alacağımız desteklerle nice 42 senelerde buluşmak umuduyla saygılar sunarız.

YORUM EKLE
YORUMLAR
murat armutlu
murat armutlu - 6 yıl Önce

gazetenizin kurulus yildonumunu tebrik eder nice senelere daha ulasmanizi dilerim

SIRADAKİ HABER

banner284