Karaman Lisesi Mezunlari 8 Haziran’da Bulusacak

Ilimizin ilk lisesi Karaman Lisesi’nden çesitli tarihlerde mezun olan hemserilerimizin 2 yilda bir gerçeklestirdigi bulusmalar bu yilda sürecek.

Karaman Lisesi Mezunlari 8 Haziran’da Bulusacak
En son 2-3 Temmuz 2011 tarihinde bir araya gelen mezunlarin bulusmasina önderlik eden Ahmet Çig, hem sosyal medyadan hemde telefonla ulasabildikleri okul arkadaslarini 8-9 Haziran’da yapilacak mezunlar bulusmasina davet ediyor.
Çig “Arkadaslar, 8/9 Haziran 2013 Cumartesi saat 14.00’de Karaman Lisesinde bulusuyoruz. Katilmayi düsünen arkadaslar, okul arkadaslarini davet ederse daha çok arkadasimiza ulasabiliriz. Sizlerin bu amaci gerçeklestirmek için elinizden geleni-Tanidiginiz ve ulasabileceginiz arkadaslara sosyal paylasim siteleri ve diger iletisim araçlariyla duyurmanizdir. Gelip gelmemek arkadasiniza kalsin.-yapacaginizdan kuskum yok. Karaman Lisesinde bulusmak üzere. Arkadaslar, Geçen yillardaki programlara eklemek istediginiz bir sey var mi? Ya da yeni program olusturmak istiyorsaniz lütfen yazin planlamamizi yapalim. Ayrica telefonunuzda kayitli olan okul arkadaslariniza 8/9 Haziran bulusmasini duyurmanizi bekliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284