Karaman Lisesi Öğrenci Veli Eğitimleri Sona Erdi

Karaman Lisesi “Hi! great home SCHOOL” isimli Avrupa Birliği projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile imzalanan protokol dâhilinde geçtiğimiz yıl Aralık ayında başlayan eğitimler sona erdi.

Karaman Lisesi Öğrenci Veli Eğitimleri Sona Erdi

25 Mart Pazar Günü Karaman Belediyesi Mümine Hatun Toplantı Salonunda yapılan program, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları ile bütün şehitlerimiz için saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Karaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt yaptığı açılış konuşmasında; “Temel amacı, öğrencilerin erken okul terki yaşamasını önlemek olan projede, okul terkinin orta öğretimde karşılaşılan en ciddi problemlerden biri olduğunu belirtti. Okul ve öğretmenlerimiz eğitimin önemli ayaklarıdır. Aile de bu işin önemli bir ayağıdır. Aile üzerine düşeni yaptığı zaman eğitimin kalitesi artarken problemler azalıyor. Siz velilerin de hafta sonunda zamanınızı buraya ayırmanız bunun bir göstergesidir. Bu vesileyle projede emeği geçen herkese ve katılımlarınızdan dolayı siz değerli velilerimize teşekkür ederim” dedi.

Kurum psikologları Hülya Akman ve Şeyda Çakmaker tarafından verilen “Anne-Baba Olmada Temel Kavramlar ve Etkili Ebeveynlik” konulu eğitimin ardından plaketlerin takdimiyle program sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284