Karaman Lisesi`nin Kurucu Müdürü Zeki Yilmaz Vefat Etti

1950’lerde ilimize ögretmen olarak atanan ve 1957 yilinda da Karaman Lisesi’ni açarak ilk kurucu müdür ünvanini alan Zeki Yilmaz’i Istanbul’da yitirdik.

Karaman Lisesi`nin Kurucu Müdürü Zeki Yilmaz Vefat Etti

Ögretmenliginin ilk yillarinda Karaman’a yerlesen ve Kara man’in ünlü sülalelerinden Abaci ailesinin kiziyla evlenen Zeki Yilmaz, Istanbul Haydarpasa Lisesine Müdür olarak atanmisti. Zaman zaman Karaman’a gelerek kurucumuz MEdeni Yavuzas lan’la görüsüp hos sohbetler ettigimiz Zeki Yilmaz’in vefati taniyanlarini aciya bogdu. Merhumun cenazesi 8 Aralik Sali günü Istanbul’da topraga verildi. Zeki ögretmenimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakinlarina bassagligi dileriz.
Diger taraftan ilimiz Milli Parklar Müdürlügünde Orman Muhafaza Memuru olarak görev yapan ve Karadag'da görevi sirasinda çektigi essiz Yilki Atlari, yabani koyunlari, endemik bitkileri fotograflayip, gün yüzüne çikartan 45 yasindaki Yilmaz Ilki geçirdigi kalp krizi sonrasi hayatini kaybederek aramizdan ayrildi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakinlarina bassagligi dileriz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284