Karaman M Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumunda Veda Yemegi

Karaman M Tipi Kapali Açik Ceza Infaz Kurumu Kurum Müdürü Ishak Yildirim ile bazi cezaevi personelinin tayinlerinin çikmasi, Infaz ve Koruma Memuru Mustafa Savran’in ise emekliye ayrilmasi nedeniyle veda yemegi düzenlendi.

Karaman M Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumunda Veda Yemegi

Düzenlenen programa; Cumhuriyet Bassavcisi Abdurrahim Alan, Adalet Komisyonu Baskani Kadir Gezici, Cezaevi Savcisi Ekrem Hocaoglu, hakim ve savcilar, Kurum Müdürleri ile çok sayida personel ve aileleri katildi.
Cumhuriyet Bassavcisi Sayin Abdurrahim Alan Kurum Müdürü Ishak Yildirima, yapmis oldugu hizmetlerden dolayi tesekkür nisanesi olarak hediye takdim etti. Adalet Komisyonu Baskani Kadir Gezici ile Cezaevi Savcisi Ekrem Hocaoglu ise plaket takdim etti. Ayrica programda, emekliye ayrilan personel ile tayini çikan personellere hediye takdim edildi.
Karaman’da görev yapmis olmanin mutlulugunu dile getiren Kurum Müdürü Ishak Yildirim, kisa bir konusmanin ardindan misafirlerle tek tek vedalasti.
Cezaevi Idarecileri ve Personeli, Tayini çikan Cezaevi Müdürü Ishak Yildirim ile cezaevi personeline bundan sonraki görevlerinde basarilarinin devamini diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284