Karaman Markalaşıyor

Pazarlama dünyasının trendlerini belirleyen ve markaların geleceğini yapılandıran, ünlü marka uzmanı ByKanber yine çok konuşulacak bir konferansla Karaman’da iş dünyasının ve üniversite öğrencilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Karaman Markalaşıyor

Ev sahipliği Karaman Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından üstlenilen, Karaman Valiliği, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, TÜMSİAD, Kamu- Üniversite-Sanayi İşbirliği, İSİMDER tarafından organize edilen, Ünlü Marka Uzmanı By Kanber’in katılımı ile gerçekleşecek olan  “Türkçenin Başkenti’nde Evrensel Markalaşma” temalı konferansa tüm Karamanlıların davetli olduğu açıklandı.

Yapılacak olan konferans ile ilgili kısa bir açıklama yapan ünlü marka uzmanı By Kanber; “Marka isminin ulusal dilde ve uluslararası alanda ne çağrıştırdığı ne anlama geldiği çok önemlidir. Siyasi olgulara atıf yapıyor mu, ahlaki olarak eksi bir durumu var mı, müstehcen bir anlama geliyor mu, alay konusu olur mu, benzer veya aynı marka var mı bu ve buna benzer sorulara cevap bulabileceğiniz konferansımıza tüm Karamanlı hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.

Konferans 24 Nisan Pazartesi günü saat 14.00’de Karaman Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonunda, 25 Nisan Salı günü saat 10.00’da ise KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2017, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284