Karaman Mimarlar Odası Seçimini Yaptı

Karaman Mimarlar Odası Olağan 15. Yönetim Kurulu seçimi büyük bir katılım ile gerçekleşti.

Karaman Mimarlar Odası Seçimini Yaptı

Tek liste halinde yapılan seçimde gençlerin oluşturduğu yönetim adayları oyların tamamına yakınını alarak yönetimi devraldı.
Gençlerden oluşan yeni yönetim, resmi seçim sonuçları açıklandıktan sonra görev bölümümü de yaptı. Yapılan görev bölümünde;
-Yönetim Kurulu Başkanı; Bayram Çelik
-Yönetim Sekreterliği; Abdülkadir Aydın
-Muhasip; Ali İncebel
-Üye: Beytullah Aydoğmuş
-Üye: Sermin Atik olarak görev dağılımı yapıldı.

 

Yapılan seçim ile ilgili açıklamada bulunan Karaman Mimarlar Odası basın sözcüsü Sermin Atik ,“ Odamız da yapılan seçim sonucunda, bir önceki yönetimden devraldığımız görevlerimizi laiki ile yerine getirip üzerine yeni işler eklemeye çalışacağız.Günümüz konjonktürün de bir tasarımı yaparken ekonomik ve estetik kaygısını aynı anda düşünmekte olduğumuz bir yapılaşma söz konusudur, fakat daha çevreci ve sürdürülebilir yapıların yapılması için Valilik, Belediye, Çevre Şehircilik, Kültür Müdürlüğü, İl Özel İdare, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversite’ si ile yakın bir iş birliği içinde çalışarak, ilgili birimlerimizle diyalog halinde olacağımızı bildirmek isteriz. Tüm üyelerimiz ile birlikte Karaman ilimizi olduğu yerden çok daha iyi yerlere getirmek için uğraş vereceğiz. ” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2019, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284