Karaman Müftülüğünden Online Aile Eğitimi

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından, Kur`an ve sünnet eksenli sahih dinî bilgi çerçevesinde ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında “Pandemi Sürecinde Aile Eğitimleri” projesi hayata geçirildi.

Karaman Müftülüğünden Online Aile Eğitimi

Konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada “2020 yılında küresel boyutta yaşanılan salgın sürecinde, insanların evde kalma süresinin uzaması yüz yüze eğitimleri aksatmış ve uzaktan eğitimi zorunlu kılmıştır. Bu bağlamda bu dönemin sağlıkla atlatılabilmesini, aileyi ayakta tutan değerlerin canlı tutulmasını sağlamak amacıyla online olarak müftülüğümüze ait “muftulukkaraman” facebook hesabı üzerinden canlı yayınla “Pandemi Sürecinde Aile Eğitimleri Projesi” uygulanacaktır. Derslerimiz her hafta iki ders olarak uygulanacak” denildi. 
“Her İnsanın Özel Bir Mahrem Alanı Vardır”
“Pandemi Sürecinde Aile Eğitimleri Projesi” kapsamında 14 Ekim 2020 Çarşamba günü Saat 14: 00’ te Aileyi Ayakta Tutan Değerler isimli eğitim İl Müftüsü Muhammet Lutfi Ketenci tarafından muftulukkaraman facebook hesabı üzerinden yapıldı. Yoğun bir katılım alan canlı yayında İl Müftüsü Ketenci yeni evlenecek olan çiftlere önerilerde bulunurken, son zamanlarda artan boşanma oranlarında yükselişe neden olan hatalardan, kul hakkından bahsederken insanların kul olarak emredildiği şekilde yaşaması gerektiğini söyledi. Haber: Senem YAVUZASLAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284