Karaman-Mut Yolu 4 Seritli Hale Getiriliyor

Iç Anadolu’dan Toroslar’i asip, Mersin-Adana istikametine gidenlerle birlikte ilimizden Akdeniz’e ulasan hemserilerimizin kullandigi Karaman-Mut yolu dört seritli hale getirilecek.

Karaman-Mut Yolu 4 Seritli Hale Getiriliyor

Karayollari Genel Müdürlügü yetkilileri tarafindan 8 Mart Sali günü Yunus Emre Konferans Salonuna davet edilen Siyahser Mahallesi sakinleri ile Lale köylüleri ile bir toplanti yapildi.
Toplantiya büyük ilgi gösteren Karamanli hemserilerimizin bazilari Karayollarinca tespit edilen arsa fiyatlarina evet derken, bazilari da karsi çiktilar. Kamulastirma islemlerinden hemen sonra Valilik konutu çikisindan Mut’a kadar olan karayolunun yapilmasi için hemserimiz Ulastirma Bakani Lütfi Elvan’in talimati geregince en kisa zamanda yapilip hizmete sokulacagi ögrenildi.
MUT-GÖKSU KÖPRÜSÜ ARASI NE OLACAK?
Ilimiz genelinde baslatilan hummali yol çalismalari yogun bir sekilde sürdürülürken özellikle Karamanli hemserilerimizin Haziran ayindan sonra tatillerini geçirmek üzere kullanacaklari Mut-Göksu köprüsüne kadar olan yerin tek seritten kullanilmasi insanlarimizi üzüyor.
Ulastirma Bakanimiz Lütfi Elvan’in esas buraya parmak basmasinin yerinde bir hareket olacagini bekliyor konuyu KGRT kuruluslari araciligiyla kendisine ulastiriyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284