Karaman Mutlular Derneği’nden Ziyaret

Mersin iline bağlı Mut İlçesi’nde doğup büyüyen daha sonraki zamanlarda ilimize gelerek yerleşen Mut’lu hemşerilerimizin oluşturduğu Karaman Mutlular Derneği Yönetim Kurulu üyeleri kurumumuzu ziyaret etti. 

Karaman Mutlular Derneği’nden Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulları sonrasında oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri yazılı ve görsel medya ziyaretlerinde Karaman Mutlular Derneği’nin yapılan çalışmalarından ve bundan sonrası için yapılması planlanan hedeflerinden bahsettiler. Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından başkanlığa getirilen Durmuş Ataş kuruluşundan beri içerisinde bulunmaktan onur duyduğu Karaman Mutlular Derneği adına yaptığı açıklamada “Sağlıkta, ticarette, eğitimde kısacası her alanda Karaman ilimizle sıkı ilişkiler içerisindeyiz. Bizler her ne kadar Mut İlçemizin Karaman İline bağlanmasını istesek de bazı bürokratik engeller nedeniyle bu istekler gerçeğe dönüştürülememektedir. Bizim Mut İlçemizin Karaman İline bağlanması yönündeki talebimiz yine geçerli. Bunun için gerekli adımların atılması adına çalışmalar yapacak, gerekli platformlara sesimizi duyuracağız. Sağ olsunlar Karaman İli’nde yaşayan vatandaşlarımızın da Mut İlçesi’nin Karaman’a bağlanması anlamında destekleri söz konusu. Biz bugün sizlere yeni yönetim kurulu üyelerimizi tanıtmak için buradayız. Karaman Mutlular Derneği olarak derneğimizin gelirlerini arttırıcı kültür, sanat etkinliklerimiz devam edecek buradan elde ettiğimiz gelirlerle başarılı olan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs imkânı sağlayacağız. Mutlu hemşerilerimizin bir araya geldiği derneğimizin çalışmalarında bizleri yalnız bırakmayan siz KGRT Karaman ve Karaman’ın Sesi Gazetelerine de teşekkürü bir borç biliriz” dedi. 
Karaman Mutlular Dernek Başkanı Durmuş Ataş ziyarette kendisine eşlik eden Yönetim Kurulu Üyeleri Havva Üstün ve Bekir Kaya’nın da Urgan Mahallesi ve Gevher Hatun Mahallesi’nden muhtarlık yarışında aday olduklarını ve sadece Mutlulardan değil, Karamanlı hemşerilerimizden güç ve destek beklediklerini söyledi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284