Karaman Olarak Bizde Farkındayız

İklim değişikliğine karşı farkındalığın yaratılacağı, sorunların tartışılacağı ve çözümlerin bulunacağı Eko İklim Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi Ankara’da başlıyor.

Karaman Olarak Bizde Farkındayız

30-31 Mart 2022 tarihlerinde ATO Congresium’da yerli ve yabancı pek çok konuğun katılacağı, uluslararası firmaların sponsor olduğu Eko İklim Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi’ne Karaman’ı temsilen KGRT KARAMAN Gazete Radyo ve Televizyon Yönetim Kurulu Başkanı Senem Yavuzaslan katılacak.

Dünya’da bir ilk olan Ekonomi ve İklim Değişikliği Fuarının 2. Gününde moderatörlüğünü İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Başkan Yardımcısı Nizamettin Bilici’nin yapacak olduğu “Medya Gözüyle İklim Krizi” konulu oturum saat 11.10-12.30 saatleri arasında Su Salonunda yapılacak. Türkiye’nin çeşitli illerinden 12 farklı konuşmacının katılacağı “Medya Gözüyle İklim Krizi” konulu oturuma Karaman örneği ile katılacak olan Senem Yavuzaslan konuşmasında yer altı sularının çekilmesi sonrasında oluşan obrukların yanı sıra çok yağışın sebebiyet verdiği heyelanların sebep olduğu tahribatları salondakilere anlatacak.

Zirve etkinlik alanlarında konserden defileye, dans gösterisinden orkestra dinletisine, yarışmadan sergilere, tiyatrodan workshoplara, öğrenci proje etkinliklerinden bilim yarışmalarına kadar yeşil dönüşümün farklı alanlardaki yansımalarının yer alacağı 101 farklı etkinlik sergilenecek.

TOGG, Ankara’da Sahneye Çıkıyor

Önemli konukları ağırlayacak olan “Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi Fuarı”nda Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu Amerika’nın ardından ikinci lansmanıyla Türkiye’de ilk kez Ankara’da olacak. Farklı ülke temsilcileri ve büyükelçiler, uluslararası dernek, vakıf ve kalkınma ajanslarından katılımcılar EKO İKLİM Zirvesi’nde yer alacak.  Haber: Mustafa ÖZÜNAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284