Karaman Özel İdare Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu Oldu

Karaman Özel İdare Spor Kulübü, Oturarak Voleybol Süper Ligi müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olarak başarıya imza attı.

Karaman Özel İdare Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu Oldu

05-11 Temmuz 2021 tarihleri arasında Ankara İlinde yapılan Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Oturarak Voleybol Süper Ligi müsabakaları sonucunda İlimizi temsilen katılan Karaman Özel İdare Spor Kulübü büyük bir başarıya imza atarak İlimizde bir ilki gerçekleştirerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Mamak spor salonunda 05-11 Temmuz 2021 tarihlerinde sırası ile;

Fethiye G.S.İ.M yi 3-0

Karaman G.S.İM yi 3-0

Konya Engelliler S.K yi 3-0 yenerek final grubuna yükselen Karaman Özel İdare Spor Kulübümüz final grubunda ise sırası ile;

Adana Ayyıldız S.K yi 3-0

Diyarbakır Ortopedik Engelliler S.K yi 3-1

Konya Ereğli Belediyesi S.K yi 3-1

Konya Engelliler S.K yi 3-0 ve son gün

Alaplı Anadolu Engelliler S.K yi 3-0 yenerek Türkiye Süper Lig Şampiyonu oldu.

Antrenör Aziz Hopyar, yaptığı açıklamada, 5 yıldır durmadan usanmadan çalıştıklarını, İlimizde ilk defa bir takım sporunda en üst ligde bir takımın şampiyon olduğunu belirtip bu başarıyı tüm Karaman halkına hediye ettiklerini belirtti.

Kulüp Başkanı Mehmet Öztürk ise açıklamasında, Türkiye Şampiyonu oldukları için çok mutlu olduğunu, Ay-yıldızlı forma altında oturarak voleybol şampiyonlar liginde ülkemizi temsil etme hakkı kazanmış olmalarından dolayı da bir o kadar gururlu olduklarını söyledi.

Başkan Öztürk bu başarıyı kazanmamız da emeği geçen başta Sayın Valimiz Mehmet Alpaslan Işık olmak üzere, kıymetli Milletvekillerimize, Ankara Terör Savcısı Sayın Ramazan Aydoğan'a, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz ve genel sekreter yardımcımıza ve İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerimiz ile maddi manevi desteklerini esirgemeyen başta UNSPET Tarım A.Ş olmak üzere katkılarını sunan tüm kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarına ayrıca teşekkür etti.

Başkan Öztürk, ülkemizi temsilen Oturarak Voleybol Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olan Karaman Özel İdare Oturarak Voleybol takımımızın teknik kadro ve oyuncularımızı tebrik ettiğini, sampiyonlar liginde başarılar dilediğini, azimli çalışmalarımızın devam edeceğini, Şampiyonlar Ligi'nde de ülkemizi, ülkemize yakışır şekilde temsil edeceklerini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284