Karaman Polisinden Sürücülere İftar Yemeği

Karaman Emniyet Müdürlüğü, Ramazan ayı dolayısıyla iftar saatinde yolda olan sürücülere iftar yemeği verdi.

Karaman Polisinden Sürücülere İftar Yemeği
Karaman-Konya karayolu üzerindeki Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde iftar saatinde yolda olan sürücüler polisler tarafından durdurularak, iftar yemeğine davet edildi. Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı bu uygulamayı ilk defa gören sürücüler şaşkınlıklarını gizleyemezken, görevlilere teşekkür etti.
Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nde verilen iftar yemeğine katılan İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Mümine Hatun İftar Soframızı Bölge Trafik Şube Müdürlüğümüzde açmış bulunuyoruz. Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Her yıl yaptığımız bu geleneksel Mümine Hatun İftar Soframız bu yıl Ramazan ayında da devam edecek. Sürücülerle birlikte ilk Ramazan iftarımızı birazdan burada açacağız” diye konuştu.
Şahne, iftarını sürücülerle birlikte aynı masaya oturarak açtı. Böyle bir uygulamayla ilk defa karşılaştıklarını ve şaşırdıklarını söyleyen sürücüler, uygulamanın polis-halk yakınlaşmasına katkı sağlayacağını ifade ettiler.




 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284