Karaman Protokolünden Korona Haberleri Geliyor

Geçtiğimiz haftalarda test sonucu pozitif çıkan ve ilk olarak evde daha sonra Karaman Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu sonrasında iki protokol üyesinin daha test sonuçları pozitif çıktı.

Karaman Protokolünden Korona Haberleri Geliyor

Hafta sonu koronavirüs testinin pozitif olduğunu öğrendiğimiz Karaman Muhtarlar Odası Başkanı Ali Öngay sonrasında İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar’ın da test sonucunun pozitif olduğu ve tedavisine başlandığı öğrenildi. 
Koronavirüs testinin pozitif olduğunu öğrendiğimiz Adem Kapar sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımında sevenlerinin duasına ihtiyacı olduğunu söyledi. Kapar paylaşımında Korona testimiz maalesef pozitif çıktı. Allah’a çok şükür şimdilik durumumuz iyi. Allah bütün hastalarla birlikte bizlere de şifa versin. Bize gelmez demeyin her an gelebilir bu illet hastalık. Maske, sosyal mesafe, hijyen ve temizliğe ne olur dikkat edelim. Dualarınızı bekliyorum” ifadelerine yer verdi. 
Karaman'ın Sesi Gazete Radyo ve Televizyonu olarak Recep Boyacıoğlu, Ali Öngay ve Adem Kapar’a geçmiş olsun dileriz. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284