Karaman Sabah Namazı’nda Buluşuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Merkezleri bünyesinde tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak düzenlediği “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” programının Karaman ayağı 24 Şubat 2017 Cuma günü Aktekke Camisinde gerçekleştirilecek.

Karaman Sabah Namazı’nda Buluşuyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi koordinesinde yapılacak olan projenin üçüncüsü 24 Şubat Cuma günü saat 06.00’da Aktekke Camisinde gerçekleştirilecek. Program öncesi gençlerle hasbıhal edilecek olup, namaz sonrasında Gençlik Merkezleri tarafından katılımcılara çorba ikram edilecek.

Türkiye genelinde büyük ilgi gören proje hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen,” Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ‘Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’ sloganı ile 81 ilde başlattığı sabah namazı buluşmalarının üçüncüsünü bu hafta Aktekke Camisinde yapacağımız program ile gerçekleştireceğiz. Daha öce yapılan programlara vatandaşlarımız ve gençlerimiz büyük ilgi gösterdi. Özellikle gençlerimizin ön saflarda yer alarak programa yoğun ilgi göstermeleri bizleri çok mutlu etti. İnşallah Cuma günü gerçekleştireceğimiz programda da gençlerimizle sabah namazında buluşup ibadetimizi gerçekleştireceğiz. Tüm gençlerimizi ve halkımızı camilerimize bekliyoruz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284