Karaman Selçuklu Hastanesi, Muhtarlarla Bulustu

Ilimizin ilk özel hastanesi olan Karaman Selçuklu Hastanesi, merkezde bulunan mahalle muhtarlariyla Kale Restaurant’ta kahvaltida bir araya geldi.

Karaman Selçuklu Hastanesi, Muhtarlarla Bulustu
Programin açilisinda konusan Özel Karaman Selçuklu Hastanesi Bashekimi Uzman Dr. Abdullah Canbal, “Saglik sektörüne ilk adimimiz 1995 yilinda Konya’da ilk özel poliklinik unvaniyla Istanbul Caddesinde Özel Deva Poliklinigi, yine 1998 yilinda Özel Konya Selçuklu Hastanesiyle basladi. 2005 yili Temmuz ayinda “Ailenizin Saglik Merkezi” sloganiyla Karaman’da yola çikan Özel Selçuklu Tip Merkezi 2010 yilinda Özel Selçuklu Hastanesi hizmet hayatina baslamistir. Karaman’in en kidemli özel hastanelerinden olan Özel Selçuklu Hastanesi kent ve bölge insanina kaliteli saglik hizmeti sunma amaciyla hizmete baslamistir ve kapasiteli bir saglik merkezi olarak hizmetlerine devam etmektedir. Daha iyi saglik hizmeti alma ve sunabilme çabalari çerçevesinde ortaya çikan özel saglik kuruluslari arasinda Karaman ve çevresinde genis bir hasta potansiyeline ve üne sahip olan Özel Selçuklu Hastanesi suan 54 yatak kapasiteli olarak suit, özel, normal oda sekillerinde temiz ve konforlu otelcilik hizmetiyle hastalarini misafir etmektedir. Kiymetli muhtarlarimiz sizlere sundugumuz indirim ve ücretsiz muayene kartlarimiz ile daha önce özel hastaneye gitme imkani bulamayan insanlarimiza, bunlari ulastirarak özel hastane konforunda hizmet alma imkani bulmalarina vesile olacaksiniz. Ben ve ekibim adina bizlere o degerli vakitlerinizi ayirip katildiginiz için tesekkür ederim” dedi.
Özel Selçuklu Hastanesi Genel Müdürü Mevlüt Yeniay’da, “Bu kahvalti programina katilarak bizleri onurlandirdiginiz için hastanemiz adina sizlere tesekkür ederim. Bizler artik Karaman’daki her bireye, her ferde ve her aileye yani toplumun en küçük birimine ulasmayi hedefledik. En dogru ve en kaliteli saglik hizmetini sunmak için hastanemizde tüm imkanlarimizi seferber ettik. Geleneksel hale getirmeyi planladigimiz bu tip programlarda yeni dostluklar edinmeyi ve her türlü paylamisi rahatça yapabilmeyi umuyoruz. Paylasim ve dostluk adina attigimiz bu ilk adimda bizleri yalniz birakmadiginiz için sahsin ve hastanem adina tekrar tesekkür ediyorum” diye konustu.
Muhtarlar Dernegi Baskani Ali Öngay’da yaptigi kisa konusmada, muhtarlari güzel bir organizasyonla bir araya getirdigi için Özel Karaman Selçuklu Hastanesi yetkililerine tesekkür etti.
 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284