Karaman SMMM Odası Yeni Başkanı Umut Aydın Oldu

Karaman Mali Müşavirler Odasının 14-15 Mayıs 2016 tarihinde yapılan seçimlerinde tek listenin yeterli çoğunluğu sağlayamaması sonucu en çok oyu alan SMMM Okhan Tolga Sayan ve SMMM Umut Aydın’ın oluşturduğu koalisyon ile 3 yılın ilk yarı dönem Başkanlığına Okhan Tolga Sayan, ikinci yarı dönem Başkanlığına ise Umut Aydın seçilmişlerdi.

Karaman SMMM Odası Yeni Başkanı Umut Aydın Oldu

Oda Yönetim Kurulu’nun 11 Aralık Pazartesi günü yapılan toplantısında görev değişikliği nedeniyle yapılan seçimde Oda Başkanlığına Umut Aydın, Oda Başkan Vekilliğine Okhan Tolga Sayan, Oda Sekreterliğine Mehmet Güneş Dinçer, Üyeliklere Ahmet Yılmaz ve Ayhan Sak seçildiler.

Yeni Oda Başkanı Umut Aydın, toplantı sonunda Okhan Tolga Sayan’a başkanlığı süresince yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Aydın devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, “Başkanlığımız süresince mesleğimizin öncelikli sorunlarının üzerine kararlılıkla gideceğimizi, adalet üzerine hem Odamızın hem meslektaşlarımızın hak ve hukukunu korumak ve mesleki saygınlığımızı en üst seviyeye taşımak için çalışma yapacağımı beyan ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284