Karaman Sosyal Güvenlik Il Müdürlügü’ Nden Kurum Içi Egitim Atagi

Karaman Sosyal Güvenlik Il Müdürlügü tarafindan kaleme alinan “SGK Personeli Için Halkla Iliskiler” baslikli proje Mevlana Kalkinma Ajansi tarafindan kabul edildi.

Karaman Sosyal Güvenlik Il Müdürlügü’ Nden Kurum Içi Egitim Atagi

Mevlana Kalkinma Ajansi’nin 2014 yili TR52-14-TD-02 referans numarali Teknik Destek Programi kapsaminda projelendirilen faaliyetlerin basinda insana yatirim ve egitim yer aliyor. Karaman Sosyal Güvenlik Il Müdürlügü personeli için düzenlenecek egitimlerde Stresle basa çikma yöntemleri, etkili iletisim, güzel konusma teknikleri ve aile içi iletisim konularinda seminerler düzenlenecek.
18 Eylül Persembe günü imzalanan protokolde konusan Sosyal Güvenlik Il Müdürü Hüseyin Akdere “Egitimin hizmet kalitesinin artirilmasinda ki önemi her geçen gün daha da artmaktadir. Hemserilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek, projenin temel hedefidir. Bu hedef dogrultusunda kurum içi egitimlere ilerleyen dönemlerde de devam edilecektir. Proje koordinatörümüz Özlem Ari Koçak ve proje yöneticimiz Mustafa Küçükbasmaci’yi projedeki özverili çalismalarindan dolayi tebrik ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284