Karaman Ticaret ve Sanayi Odası

KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI  İŞ MERKEZİ UYGULAMA PROJELERİ VE HİZMET BİNASI PROJE TADİLAT İŞLERİNE İLİŞKİN TEKLİF TOPLANMASI İLANIDIR.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası

1-) Odamız hizmet binasının proje tadilat işleri ile odamız tarafından yapılması planlanan iş merkezinin uygulama projelerine ilişkin teklif toplanacaktır.

2-) Teklifler 19.12.2016 tarihi saat 17:00’e kadar Karaman Ticaret ve Sanayi Odasına çift kapalı zarf halinde imza karşılığı teslim edilecektir.

İç zarfta, isteklilerin teklif toplanan iş için teklif ettikleri bedel sözleşme örneğinde ekli olan dilekçeye yazılıp, zarfın ağzı teklif sahibi tarafından kapatılıp, imzalandıktan sonra kapalı olarak odamıza teslim edilecektir.

Dış zarfta teklif veren isteklilerin, kimlik fotokopileri, oda kayıt belgeleri, teklif sahibinin tüzel kişi olması halinde imza sirkülerleri ve son bir ay içinde alınmış yetki belgeleri, ortak gişirim olması halinde ortak girişim sözleşmesi ve ortak girişim vergi levhası fotokopisi, yetki belgesi ile teklif veren isteklilerin teklif toplanan işle ilgili olarak yeterli olduklarını gösterecek her türlü referans niteliğindeki proje özetleri ve belgeler, açıklama ve sair belgelerin eklenmesi gereklidir.

3-) Yapılacak olan işle ilgili teknik şartname ve sözleşme örneği odamızdan 100,00.-TL karşılığında temin edilebilir.

4-) Teklifler toplandıktan sonra, teklif veren isteklilerin işi üstlenmeye yeterli olup olmadıkları odamız tarafından değerlendirilecek olup, yeterli olduklarına karar verilen isteklilerin sözleşme bedeline ilişkin zarfları 20.12.2016 tarihinde açılacak ve değerlendirme yapılacaktır.

5-) İş bu ilan metni teklif toplama olup, idaremiz teklif toplanan işle ilgili olarak, işi verip vermemekte, işi fesh etmekte yetkilidir. İstekliler bu konuda her hangi bir hukuki talepte bulunamaz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284