Karaman Turizm Tanıtım Ve Bilgi Merkezi Açıldı

739. Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma Etkinlikleri çerçevesinde Karaman Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi'nin açılışı gerçekleşti.

Karaman Turizm Tanıtım Ve Bilgi Merkezi Açıldı
Karaman Turizmi'ne büyük katkı sağlayacak olan Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi açılışına AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk, Recep Şeker, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış sonrasında merkezi gezen protokol üyelerine Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi'nin sahip olduğu özellikler hakkında detaylı bilgiler verildi.
Merkezde en dikkat çeken detay ise Karamanoğlu Mehmet Bey, Piri Reis, Yunus Emre, ve Kazım Karabekir'in hayatından kısa bölümlerin tematik şekilde anlatılması oldu. Ayrıca merkez hologram teknolojisine sahip. Son teknolojinin kullanıldığı merkezin Karaman Turizmi'ne büyük katkı sağlaması bekleniyor.
Bir diğer açılış ise Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi alt katında bulunan sergi salonunda gerçekleşti. Mümine Hatun Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi kursiyerlerinin el emeği göz nuru "Emek Emek Kitre Bebek Sergisi" açıldı.     










 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284