Karaman Turizmi İçin Büyük Proje

Mevlana Kalkınma Ajansı, Gazi Üniversitesi KUTEM ve İl Özel İdaresi; İlimiz Turizmine büyük katkı sağlayacak olan ‘Kuzey Karaman Turizm Aksının Geliştirilmesi’ projesi için işbirliği yaparak bir araya geldi.

Karaman Turizmi İçin Büyük Proje

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Evren Çakır, MEVKA (Mevlana Kalkınma Ajansı) Genel Sekreteri İhsan Bostancı, Konya Bölge Sorumlularından Çakan Tanıdık ve Karaman Bölge Yetkilisi Doğan Ali Onuralp; Gazi Üniversitesi KUTEM (Kent İçi Ulaşım Teknolojileri Erişebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi) Merkez Müdürü Doç. Dr. Hayri Ulvi, Merkez Müdür Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Kürşat Yıldız ve Öğretim Üyesi Dr. Harun Koçak ile İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü yetkileri proje kapsamında bir araya gelerek incelemelerde bulundular.
 Proje hazırlığı Gazi Üniversitesi KUTEM tarafından yapılarak MEVKA ve İl Özel İdaresi tarafından ortak eş zamanlı finansmanı sağlanacak olan ‘Kuzey Karaman Turizm Aksının Geliştirilmesi’ projesi kapsamında Taşkale İncesu Mağaraları, Tahıl Ambarı, Manazan Mağaraları ve Değle Ören Yerini ziyaret ederek proje kapsamında yapılacak olan karşılama merkezleri, peyzaj ve gezinti alanlarında incelemelerde bulunan yetkililer, hayata geçirilecek olan proje ile birlikte İlimiz Turizminin gelişmesi ve canlanmasına büyük katkı sağlanacağını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2020, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284