Karaman Ülkü Ocakları İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Kolları Sıvadı

2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrenci velilerinin kırtasiye telaşı da başladı. Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanlığı, başlattığı kampanya ile öğrencilerin umudu oldu.

Karaman Ülkü Ocakları İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Kolları Sıvadı

Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanı Yusuf İslam Coşgun, kampanya çerçevesinde bağış bedelinin 250 lira olarak belirlendiğini söyledi. Başkan Coşgun, ‘’Gerek bağışçı gerekse ihtiyaç sahibi tüm hemşerilerimizin yetkili arkadaşlarımızla irtibata geçmeleri yeterlidir’’ dedi.

Kırtasiye ihtiyacının her öğrenci ve okul için farklılık gösterdiğini belirten Başkan Coşgun konuyla ilgili açıklamasında şu sözlere yer verdi;

“Okulun, öğrencisinde olmasını istediği kırtasiye malzemesi ile bir başka okulun öğrencisinden istediği malzeme farklılık gösterebiliyor. Hal böyle olunca belirli kalemlerde yapılan dağıtımlar gerçek anlamda öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamamış oluyor. Bu tespitimizin yanı sıra ilgililerle yaptığımız görüşmelerde, her bir öğrencinin temel kırtasiye malzemesin bütçesini konusunda bilgi aldık. Tespitler ve görüşmeler neticesinde kampanyanın uygulama şekli ve her öğrenci için ayrılacak bütçe belirlenmiş oldu.

Dolayısıyla bu kampanyada; ocağımızla irtibata geçen öğrenci velilerine, 250 liralık kırtasiye alış veriş çeki verilmek suretiyle öğrencinin temel kırtasiye gideri karşılanmış olacak. Kampanya ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın heyecanlarına ortak olmayı ve eğitimleri için büyük fedakârlık gösteren velilerimize katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizi kampanyamıza destek vermeye davet ediyorum’’

Kırtasiye çeki talep etmek veya kampanyaya destek vermek için 0539 690 2805 ve 0505 996 7038 nolu hatlarla iletişime geçebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284