Karaman Valiligi Organ Bagisina Tam Destek Veriyor

Ilimiz Valisi Murat Koca organ bagisi konusunda dünyada oldugu gibi Türkiye’de de organ bagisinin ve nakillerinin istenilen boyuta gelemedigini belirterek organ bagisina karsi duyarliligin artmasi için gerekli çalismalarin artmasi ve destegin verilmesi gerektigini söyledi.

Karaman Valiligi Organ Bagisina Tam Destek Veriyor

3-9 Kasim Organ Ve Doku Bagisi Haftasi etkinlikleri kapsaminda Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu ve Devlet Hastanesi Doku ve Organ Bagisi Koordinatörü Hem. Sultan Günasti, Vali Murat Koca ve Vali Yardimcisi Erkan Karahan’i makamlarinda ziyaret ettiler.
Nezaket çerçevesinde geçen görüsmede Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu, Vali Murat Koca’ya Devlet Hastanesinde yürütülen organ bagisi ile ilgili çalismalar ve istatistikî veriler hakkinda bilgi verdi.
Vali Murat Koca’da “Valilik olarak üstümüze düsen ne varsa yapmaya haziriz “ dedi. Organ bagisi farkindaliginin arttirilmasinin, toplumun tüm kesimlerinin dâhil olmasi ile mümkün olacagini ifade eden Vali Murat Koca toplumda rol model olan kisilerin bir adim öne çikarak organ bagisi konusunda verecekleri mesajlarin, toplumsal duyarlilik açisindan son derece önemli olduguna dikkat çekti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284