Karaman Valisi Işık: “Covid-19 Salgını Hat Safhada”

Vali Mehmet Alpaslan Işık Düğün Salonu işletmecileri ve Organizatörler ile bir araya geldi.

Karaman Valisi Işık: “Covid-19 Salgını Hat Safhada”

Piri Reis Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin ve İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun katıldı. 
Toplantıdaki konuşmasında, “ilimizde son zamanlarda covid-19 salgını hat safhada, bununla ilgili olarak sıkı tedbirler almak zorun da olduğumuzu hissettik ve yayılımın en çok nerelerden kaynaklandığını izlemeye başladık diyen Vali Işık, şu anda yayılım en çok toplu ve kapalı alanlarda, düğünlerde, kafelerde ve restoranlarda hızlı bir şekilde devam ediyor. Bizler işlerimizi yapıyoruz ancak tek taraflı olmuyor sizlerde eğer bu konuda destek vermezseniz alınan önlemlere vatandaşların uymalarını sağlamazsanız bu hiçbir işe yaramayacak halk sağlığı her şeyden önce gelir” dedi. 
Toplantı daha sonra İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun’un, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş’ın ve İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin’in konuşmaları ve düğün salonu işletmecilerinin ve organizatörlerin görüş ve önerileriyle devam etti. 
Vali Mehmet Alpaslan Işık, toplantının sonunda katılımcılara teşekkür ederek bir kez daha kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284